Conferință de presă: Totalizări Campania DAR

INVITAŢIE

AOAMP – Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni

invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema:

Totalizări Campania DAR Dialog Agricol Regional

Conferința de presă va avea loc marți, 10 septembrie 2019, cu începere de la ora 11.00,în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

Telefon de contact – 060035125, E-mail: office@aoamp.com .
Conferința poate fi urmărită on-line pe site-ul Agenției www.ipn.md și accesată ulterior în arhivă.

Conferința are drept obiectiv prezentarea problemelor cu care se confruntă sectorul agroalimentar din Republica Moldova, direcții de acțiune solicitate de către agricultorii și reprezentanții mediului antreprenorial agricol precum și soluțiile pe care le propune AOAMP – Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni.

Evaluarea situației actuale a sectorului agroalimentar a fost realizată în cadrul a 11 evenimente regionale care au avut loc în perioada 23 iulie – 9 august.

Despre proiect:

Acțiunile din cadrul Dialogului Agricol Regional au abordat provocările și oportunitățile sectorului agroalimentar din Republica Moldova, cu prezentarea experienței și expertizei României în dezvoltarea sectorului și mediului antreprenorial agricol. Activitățile planificate au avut ca obiective:

  • Cartografierea oportunităților investiționale și a provocărilor sectorului agroalimentar din Republica Moldova.
  • Facilitarea transferului de know-how și creare de conexiuni pentru parteneriate publice private, precum și în rândul antreprenorilor agricoli, din cele 2 state vecine (România și Republica Moldova) pentru valorificarea oportunităților deinvestiții în agricultură.

Parteneri în cadrul proiectului: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, România; Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Republica Moldova.

Organizator: Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni (AOAMP) este o organizațiene-guvernamentală, non-profit și apolitică, constituită în 2016 ca răspuns la necesitateaformării și consolidării unui mediu de afaceri transparent, prosper și durabil pentru antreprenorii originari din Republica Moldova, care desfășoară activități economice oriunde în lume.