Ministerul pentru Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în dialog cu AOAMP

Prioritățile și modalitățile de colaborare a asociațiilor de antreprenoriat cu autoritățile și instituțiile publice au fost discutate la prima oră cu Ministrul Ștefan-Radu OPREA, luni, 14 mai, la Ministerul pentru Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

În cadrul întrevederii, Alexei Repede, Președintele AOAMP a prezentat inițiativele lansate de către Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni, în cadrul proiectului “Parteneriat pentru dezvoltarea durabilă a mediului rural din România și Republica Moldova”. Au fost punctate direcțiile de acțiune și inițiativele de proiecte realizabile în parteneriat, de către Ministerul pentru Mediului de Afaceri Comerț și Antreprenoriat și AOAMP – Asociația Oamenilor de Afaceri Moldoveni de Pretutindeni, pentru fortificarea dialogului public, privat și asociativ, schimb de bune practici și multiplicarea istoriilor de succes, în vederea consolidării ecosistemului antreprenorial pentru cele 2 state de vecinătate.

Dl. Repede a mulțumit Ministrului Ștefan-Radu Oprea pentru deschiderea și interesul din partea autorității pe care o reprezintă, pentru posibilitatea de colaborare și lansare a proiectelor comune în parteneriat cu reprezentanții mediului asociativ, interesați de a contribui la valorificarea investițiilor pentru sectorul privat.